"De wereld is een gevaarlijke plek, niet vanwege hen die kwaad doen, maar vanwege hen die het kwaad aanschouwen en niets doen”

- Albert Einstein

Wanneer je het pakket niet kunt ophalen, moet je dit persoonlijk doorgeven tussen 10:00 en 10:15 uur op telefoonnummer 06-44 632 786. Omdat het niet voor iedereen lukt om zich telefonisch af te melden is er ook de mogelijkheid dit per email te doen. Deze moet dan voor 09:00 bij ons binnen zijn op emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ons project is gericht op mensen die het voedsel persoonlijk kunnen komen ophalen, normaal bezorgen we niet. Wanneer er echter dringende redenen zijn waardoor het pakket niet kan worden opgehaald kunnen we kijken of we op dat moment de mogelijkheid hebben om te bezorgen, dit ter beoordeling van de projectleiding. Redenen hiervoor kunnen bijvoorbeeld zijn: ziekte, afspraken met een arts of een instantie. Als je wilt dat het pakket bezorgt wordt, moet je dit zelf aangeven tijdens het telefoongesprek of in de mail, we bezorgen maximaal drie weken achter elkaar.

Wanneer je het voedsel niet meer nodig hebt zijn we blij voor je en vinden we het fijn als je dat aan ons doorgeeft zodat we je kunnen uitschrijven.

Wanneer je drie keer het pakket niet hebt opgehaald zonder door dat te geven, gaan we ervan uit dat je het niet meer nodig hebt en wordt je uitgeschreven. Nadat je bent uitgeschreven, kun je opnieuw een aanvraag indienen en krijg je opnieuw een intake gesprek.