Stichting Vispoort heeft de ANBI status gekregen en daar zijn we natuurlijk erg blij mee.
Omdat Vispoort nu een Algemeen Nut Beogende Instelling is mag het het ANBI-keurmerk dragen en zijn giften aan Vispoort voor de belasting aftrekbaar. U kunt ons daarom ook terugvinden op de ANBI- website (www.anbi.nl) onder de naam ‘Stichting Vispoort'.

U als donateur en/of begunstigde heeft er belang bij inzicht te hebben in het functioneren van een ANBI goed doel. Daarom publiceren we op onze site de belangrijke informatie overzichtelijk op een rij.

Als project volgen we de basisschool vakanties en zullen we in de zomervakantie dan ook gesloten zijn. Woensdag 20 juli is de laatste keer vóór de zomervakantie dat we open zijn. Op woensdag 7 september zijn jullie weer van harte welkom van 10:00 tot 11:30!

Nieuwe locatie

We hebben als project 8 jaar onder de vleugels van Beréa en ook in het gebouw van Beréa mogen functioneren. Daar komt nu een eind aan. Vanaf het nieuwe seizoen valt het project onder de nieuwe Stichting Vispoort (www.vispoortvlissingen.nl).

We zijn druk bezig om een eigen locatie klaar te maken, de verwachting is dat dit in de 1e helft van 2017 klaar is. Gelukkig hebben we een tijdelijk onderkomen gevonden in het gebouw Go(o)dtimes van de Christengemeente Zuidpoort (www.zuidpoort.nl). Dat wordt onderkomen tot onze eigen locatie klaar is. Ons nieuwe project adres is vanaf 7 september daarom ook: Voltaweg 3, 4382NG in Vlissingen.

kaart

 

We hopen dat we jullie allemaal weer zullen zien in het nieuwe seizoen op onze nieuwe locatie!

Namens het hele team,

Kees Verkerke